Batáty s avokádem a tuňákem
Postup
1/
Připravte si podle našeho receptu pečené batáty jako falešné chlebíčky.
2/
Batáty oloupejte a nakrájejte na plátky o tloušťce silnějšího krajíce chleba.
3/
Rozložte je po pekáčku, popepřete, posolte, zakápněte olejem. Na vrch posypte rozmarýn, na kolečka nakrájenou cibulku a nasekaný česnek.
Dejte péct na cca 20 - 25 minut na 180 stupňů do trouby.
4/
Na upečené plátky naneste tuňáka rozmačkaného vidličkou. Na vrch poklaďte nakrájené avokádo a upečenou cibulku. A ještě za tepla můžete servírovat!
SOKRA tuňák ve vlastní šťávě | 80 g |
---|---|
batáty | 2 větší ks |
avokádo | 1 ks |
červená cibule | 1 ks |
rozmarýn čerstvý nebo sušený | 1 lžička |
česnek | 1-2 stroužky |
olivový olej | 3 lžíce |
sůl a pepř | špetka |
Použitý produkt
SOKRA tuňák ve vlastní šťávě
Koupit