Batáty s avokádem a tuňákem

Batáty s avokádem a tuňákem

35 minut
2 porce

Postup

1/

Připravte si podle našeho receptu pečené batáty jako falešné chlebíčky. 

2/

Batáty oloupejte a nakrájejte na plátky o tloušťce silnějšího krajíce chleba.  

3/

Rozložte je po pekáčku, popepřete, posolte, zakápněte olejem. Na vrch posypte rozmarýn, na kolečka nakrájenou cibulku a nasekaný česnek.  

Dejte péct na cca 20 - 25 minut na 180 stupňů do trouby.  

4/

Na upečené plátky naneste tuňáka rozmačkaného vidličkou. Na vrch poklaďte nakrájené avokádo a upečenou cibulku. A ještě za tepla můžete servírovat!

Potřebné suroviny
SOKRA tuňák ve vlastní šťávě 80 g
batáty 2 větší ks
avokádo 1 ks
červená cibule 1 ks
rozmarýn čerstvý nebo sušený 1 lžička
česnek 1-2 stroužky
olivový olej 3 lžíce
sůl a pepř špetka

Použitý produkt

Batáty s avokádem a tuňákem
SOKRA tuňák ve vlastní šťávě
Koupit