Hummus s olivami a tuňákem

Hummus s olivami a tuňákem

15 minut
3 porce

Postup

1/

Olivy nakrájíme nadrobno.

2/

Propláchnutou okapanou cizrnu, česnek, tahini, tuňáka rozmixujeme. Pomocí oleje vytvoříme dostatečně hustou pomazánku, ochutíme solí a trochou šťávy z citronu.

3/

Dozdobíme třeba rajčetem, protože chuťově krásně doplní olivy a tuňáka.

Potřebné suroviny
černé olivy 100 g
vařená cizrna (může být i v plechovce) 200 g
česnek 1 stroužek
tahini 2 lžíce
sůl, pepř špetka
citron 1 ks
SOKRA tuňák ve vlastní šťávě 40 g
olivový olej 2 lžíce

Použitý produkt

Hummus s olivami a tuňákem
SOKRA tuňák ve vlastní šťávě
Koupit