Křupavé rybí nugetky ze Sairy
Postup
1/
Rybí konzervu slijte, přidejte 2 vaječné bílky a osolte.
2/
Směs smíchejte a vytvořte lepivé těsto, ze kterého tvořte menší nugety (z množství uvedeného v receptu uděláte cca 15 menších nugetek).
3/
Nugety následně namočte v druhé části bílků a poté v rozdrcených cornflakes.
4/
Obalené nugety dejte na plech na olejem vymazaný pečicí papír.
5/
Pečte v troubě na 220°C asi 13 minut a v polovině pečení nugety obraťte. Podávejte se salátem, nebo vařeným bramborem.
| SAIRA Sardinela ve vlastní šťávě s citronovým olejem SOKRA | 240 g |
|---|---|
| vaječný bílek | 4 ks |
| cornflakes | 60 g |
| sůl | špetka |
| olej | pár lžic |
Použitý produkt
SAIRA Sardinela ve vlastní šťávě s citronovým olejem SOKRA
Koupit