Luštěninové chilli s pohankou a tuňákem
Postup
1/
Na olivovém oleji orestujte nejprve cibulku, pak přidejte česnek a později papriku.
2/
Přidejte propláchnutou pohanku, fazole, pasírovaná rajčat, nakrájená sušená rajčata, tuňáka, římský kmín, chilli, pepř, sůl a vařte pozvolna do změknutí 25 minut.
3/
Servírujte s avokádem, koriandrem a zakysanou smetanou a přílohu zvolte rýži nebo nachos.
| pohanka | 50 g |
|---|---|
| SOKRA Tuňák ve vlastní šťávě | 80 g |
| olivový olej | 4 lžíce |
| česnek | 2 stroužky |
| červená paprika | 1/2 |
| tmavé fazole | 1 plechovka |
| rajčata v plechovce | 500-700 g |
| sušená rajčata | 30 g |
| římský kmín | 1 lžička |
Použitý produkt
SOKRA Tuňák ve vlastní šťávě
Koupit