Luštěninové chilli s pohankou a tuňákem

Luštěninové chilli s pohankou a tuňákem

30 minut
2-3 porce

Postup

1/

Na olivovém oleji orestujte nejprve cibulku, pak přidejte česnek a později papriku. 

2/

Přidejte propláchnutou pohanku, fazole, pasírovaná rajčat, nakrájená sušená rajčata, tuňáka, římský kmín, chilli, pepř, sůl a vařte pozvolna do změknutí 25 minut.  

3/

Servírujte s avokádem, koriandrem a zakysanou smetanou a přílohu zvolte rýži nebo nachos.

Potřebné suroviny
pohanka 50 g
SOKRA Tuňák ve vlastní šťávě 80 g
olivový olej 4 lžíce
česnek 2 stroužky
červená paprika 1/2
tmavé fazole 1 plechovka
rajčata v plechovce 500-700 g
sušená rajčata 30 g
římský kmín 1 lžička

Použitý produkt

Luštěninové chilli s pohankou a tuňákem
SOKRA Tuňák ve vlastní šťávě
Koupit