Luštěninové chilli s pohankou a tuňákem
Postup
1/
Na olivovém oleji orestujte nejprve cibulku, pak přidejte česnek a později papriku.
2/
Přidejte propláchnutou pohanku, fazole, pasírovaná rajčat, nakrájená sušená rajčata, tuňáka, římský kmín, chilli, pepř, sůl a vařte pozvolna do změknutí 25 minut.
3/
Servírujte s avokádem, koriandrem a zakysanou smetanou a přílohu zvolte rýži nebo nachos.
pohanka | 50 g |
---|---|
SOKRA Tuňák ve vlastní šťávě | 80 g |
olivový olej | 4 lžíce |
česnek | 2 stroužky |
červená paprika | 1/2 |
tmavé fazole | 1 plechovka |
rajčata v plechovce | 500-700 g |
sušená rajčata | 30 g |
římský kmín | 1 lžička |
Použitý produkt
SOKRA Tuňák ve vlastní šťávě
Koupit