Pomazánka z makrely
Hledáte recept na jednoduché a zdravé občerstvení, když vaše lednice zeje prázdnotou? Tento obsahuje opravdu jen pár ingrediencí, které pravděpodobně máte doma.
Postup
1/
Makrelu zbavíme oleje a kůže a rozsekáme ji na drobné kousky. Červenou cibuli a vejce nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí. Osolíme, opepříme a přidáme pár kapek citronové šťávy.
2/
Pomazánku mažeme na opečený bílý chléb nebo veku a dozdobíme bylinkami nebo salátem.
SOKRA grilované filety z makrely v olivovém oleji | 190 g |
---|---|
máslo změklé | 80 g |
vařené vejce | 1 ks |
hořčice | 1 lžíce |
červená cibule | 1/2 |
sůl, mletý pepř | špetka |
citronová šťáva | |
čerstvé bylinky | hrst |
Použitý produkt
SOKRA grilované filety z makrely v olivovém oleji
Koupit