Pomazánka z makrely
Hledáte recept na jednoduché a zdravé občerstvení, když vaše lednice zeje prázdnotou? Tento obsahuje opravdu jen pár ingrediencí, které pravděpodobně máte doma.
Postup
1/
Makrelu zbavíme oleje a kůže a rozsekáme ji na drobné kousky. Červenou cibuli a vejce nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí. Osolíme, opepříme a přidáme pár kapek citronové šťávy.
2/
Pomazánku mažeme na opečený bílý chléb nebo veku a dozdobíme bylinkami nebo salátem.
| SOKRA grilované filety z makrely v olivovém oleji | 190 g |
|---|---|
| máslo změklé | 80 g |
| vařené vejce | 1 ks |
| hořčice | 1 lžíce |
| červená cibule | 1/2 |
| sůl, mletý pepř | špetka |
| citronová šťáva | |
| čerstvé bylinky | hrst |
Použitý produkt
SOKRA grilované filety z makrely v olivovém oleji
Koupit