Rizoto s tuňákem
Postup
1/
Nejprve si dejte vařit rýži.
2/
Na pánvi osmahněte na oleji cibulku až zesklovatí, přidáme hrášek, kukuřici, mrkev a orestujeme.
3/
Přidáme čerstvý špenát a necháme jen krátce zavadnout, poté přimícháme rýži a okapaného tuňáka.
Dochutíme kari, kurkumou a dosolíme, dopepříme.
4/
Navrch ještě posypte jarní cibulkou, sezamem, strouhaným sýrem. Dozdobte cherry rajčátky a můžete podávat na lůžku ze salátu.
rýže | 1 hrnek |
---|---|
SOKRA tuňák ve vlastní šťávě 4x80 g | 80 g |
listový špenát | hrst |
cherry rajčátka | několik ks |
jarní cibulka | 1 ks |
cibule | 1 ks |
mražený hrášek, kukuřice, mrkev | 1 hrnek |
strouhaný sýr | 100 g |
sůl a pepř | špetka |
kurkuma a kari | špetka |
sezamová semínka | 1 lžička |
Použitý produkt
SOKRA tuňák ve vlastní šťávě 4x80 g
Koupit