Rizoto s tuňákem

Rizoto s tuňákem

25 minut
2 porce

Postup

1/

Nejprve si dejte vařit rýži. 

2/

Na pánvi osmahněte na oleji cibulku až zesklovatí, přidáme hrášek, kukuřici, mrkev a orestujeme.

3/

Přidáme čerstvý špenát a necháme jen krátce zavadnout, poté přimícháme rýži a okapaného tuňáka. 

Dochutíme kari, kurkumou a dosolíme, dopepříme. 

4/

Navrch ještě posypte jarní cibulkou, sezamem, strouhaným sýrem. Dozdobte cherry rajčátky a můžete podávat na lůžku ze salátu. 

Potřebné suroviny
rýže 1 hrnek
SOKRA tuňák ve vlastní šťávě 4x80 g 80 g
listový špenát hrst
cherry rajčátka několik ks
jarní cibulka 1 ks
cibule 1 ks
mražený hrášek, kukuřice, mrkev 1 hrnek
strouhaný sýr 100 g
sůl a pepř špetka
kurkuma a kari špetka
sezamová semínka 1 lžička

Použitý produkt

Rizoto s tuňákem
SOKRA tuňák ve vlastní šťávě 4x80 g
Koupit