Rizoto s tuňákem
Postup
1/
Nejprve si dejte vařit rýži.
2/
Na pánvi osmahněte na oleji cibulku až zesklovatí, přidáme hrášek, kukuřici, mrkev a orestujeme.
3/
Přidáme čerstvý špenát a necháme jen krátce zavadnout, poté přimícháme rýži a okapaného tuňáka.
Dochutíme kari, kurkumou a dosolíme, dopepříme.
4/
Navrch ještě posypte jarní cibulkou, sezamem, strouhaným sýrem. Dozdobte cherry rajčátky a můžete podávat na lůžku ze salátu.
| rýže | 1 hrnek |
|---|---|
| SOKRA tuňák ve vlastní šťávě 4x80 g | 80 g |
| listový špenát | hrst |
| cherry rajčátka | několik ks |
| jarní cibulka | 1 ks |
| cibule | 1 ks |
| mražený hrášek, kukuřice, mrkev | 1 hrnek |
| strouhaný sýr | 100 g |
| sůl a pepř | špetka |
| kurkuma a kari | špetka |
| sezamová semínka | 1 lžička |
Použitý produkt
SOKRA tuňák ve vlastní šťávě 4x80 g
Koupit